THUISWERKPLEK

Je hebt het inmiddels allemaal al tig keer gelezen. Tips om goed thuis te werken. Adviezen om regelmatig even te lopen, genoeg water te drinken, naar buiten te gaan.

En natuurlijk, je wéét het allemaal wel. Soms zit je gewoon net zo lekker in je werkzaamheden dat je liever de pauze overslaat.

Op andere dagen lukt het je dan weer niet om de concentratie te vinden en blijf je naar je laptop staren i.p.v. te gaan wandelen, terwijl je weet dat je altijd veel productiever bent als je eenmaal buiten bent geweest.

Dus ja, al die tips… die ken je al. Maar zal ik je eens iets vertellen?

Jouw werkplek doet zó veel voor je! En dan heb ik het niet alleen over hoe netjes het er is, over de plek in huis of over hoe ergonomisch je bureaustoel is.

Nee, wat écht vaak onderschat wordt is de invloed van de kleuren om je heen. Er zijn genoeg kleuren die jou kunnen inspireren of jou kunnen aanzetten tot actie. Maar heb je daar te veel van, dan kun je er juist extra stress door krijgen of overprikkeld raken🌈

Werkkamer vóór kleuradvies
uitgevoerd kleuradvies werkkamer thuiswerkplek
Werkkamer na uitvoering van kleuradvies

Voor iedereen is er een perfecte kleur, afhankelijk van je werk en je persoonlijkheid. Heb je vooral focus nodig of ben je ondernemer en moet je het hebben van creativiteit?🔥

De juiste kleuren op je werkplek maken het voor jou allemaal een stuk makkelijker! Dus voel jij dat je omgeving wel een upgrade kan gebruiken en wil je graag fris en fruitig aan de slag, ondanks alle bijzondere omstandigheden?

Ik kan jou helpen. Samen bepalen we wat de kleur is die jij nodig hebt en die jou gaat ondersteunen.

Klinkt dat als iets wat jij kunt gebruiken: focus, rust en inspiratie? Stuur me dan een bericht of kijk op de pagina over mijn Flitsadvies. Er is zoveel mogelijk en alles kan op afstand🤗

Heb je van je werkgever nog budget over om je werkplek te optimaliseren? Grote kans dat je dat ook hiervoor kunt gebruiken!

Zorg wel dat je er snel bij bent, want een flitsadvies is nog maar t/m 31 januari 2021 aan te vragen! De afspraak vindt dan plaats in januari of februari.

Binnenkort gaan mijn pakketten op de schop en ga ik focussen op de diensten waarbij ik nog veel dieper in kan gaan op jouw persoonlijke behoeften. Dit is dus je laatste kans voor een supersnel & efficiënt kleuradvies!

Is je werkplek ook nog niet optimaal ingericht? Met een indelingsplan zit je goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *