FLOW – PRAKTISCH

FLOW in je huis in tien stappen:

  1. Maak een afspraak met mij, voor een gratis en vrijblijvende FLOW-sessie (videocall).
  2. Is er een klik en voelt het alsof FLOW perfect is voor jou/jullie? Dan gaan we naar stap 3.
  3. Vul de toegestuurde vragenlijst in.
  4. Ik kom bij je thuis om de woning te bekijken, op te meten en foto’s te maken. Ook bespreken we je antwoorden op de vragen en gaan we dieper in op je woonwensen, om zo een heel goed beeld te vormen van de sfeer die jij nodig hebt.
  5. Ik maak indelingsplannen voor de ruimtes in jouw huis en stuur ze naar je op.
  6. We bespreken deze in een videocall.
  7. Vervolgens ga ik aan de slag met een kleurenpalet.
  8. Deze presenteer ik bij jou thuis. Dan kun je de stalen meteen in het echt zien en krijg je er meer gevoel bij.
  9. Nu weet je precies wat jouw woning nodig heeft om een fantastisch geheel te worden, waar de energie stroomt en alles gewoon klopt! Je kunt aan de slag 😃
  10. Ter afronding kom ik natuurlijk nog eens kijken hoe het is geworden!

FAQ / Veelgestelde vragen:

Je kunt kiezen of je alles vooraf betaalt of dat je de betaling in twee termijnen doet. Alles vooraf betalen is voordeliger!

Standaard betaal je €2100* (de helft van tevoren en de andere helft na ontvangst van het hele plan).

Kies jij er echter voor om het gehele bedrag van tevoren te betalen, dan heb ik twee cadeautjes voor je:
1) In dit geval betaal je slechts €1999!* Dat is dus een korting van wel €101!

2) Je krijgt er een superleuke, persoonlijke bonus bij!

*De tarieven zijn inclusief BTW. Reiskosten & reistijd tot 50km enkele reis inbegrepen. Komen er extra kamers bij? Dan maken we daar afspraken over tijdens de FLOW-sessie. Ik houd ervan als alles duidelijk is van tevoren 🙃

Jazeker! Als jij zo stoer bent dat je durft te investeren in je huis en daarmee in jezelf, verdien jij een beloning. Klanten van mij weten inmiddels wel dat ik altijd allerlei extra’s geef. Ik houd nou eenmaal van cadeautjes geven!

Om jou alvast te laten wennen aan het gevoel van ontspanning en balans, maak ik een heerlijk persoonlijk cadeaupakket voor jou.

Wees niet bang: wat je ook kiest, je krijgt van mij sowieso meer dan je verwacht 😊

Ik vind het enorm belangrijk dat ik een klik heb met mijn klanten. Er gaat voor mij veel tijd en energie in deze opdracht zitten. We zullen dan ook regelmatig contact hebben. Het is belangrijk dat de verwachtingen duidelijk zijn en dat de communicatie helder is. Het is goed om dat af te stemmen en om te voelen dat we een match zijn!

Nou heb ik FLOW natuurlijk ook niet voor niets ontwikkeld; het is de bedoeling dat we zorgen voor energie, balans en ontspanning. Deze samenwerking moet ons dan ook geen stress geven😉

Nee hoor! Het inmeten kost dan wat meer tijd, maar ook dat komt helemaal in orde.

Jazeker! In dat geval kijken we naar de behoeftes als gezin, voor de ruimtes waarop dat van toepassing is. In meer persoonlijke ruimtes (slaapkamer, werkkamer) stemmen we het plan af op degene die daar zijn/haar plekje heeft.

De hele basis, waaronder de woonkamer, keuken, hal, werkkamer/studeerkamer en de master bedroom.

Wil je de slaapkamers van andere gezinsleden ook meenemen in het plan? Dat kan tegen een kleine meerprijs. Ik verdiep me dan ook in de energie van deze persoon, voor optimaal resultaat. De exacte meerprijs is afhankelijk van de situatie. Tijdens de FLOW-sessie is er ruimte om dit alvast te bespreken, zodat je die afweging kunt maken.

Dat is toch echt iets waar jullie samen uit moeten komen. We komen alleen tot een topresultaat als we op één lijn zitten. Zullen we een kennismakingsgesprek plannen en dan kijken of het goed voelt?

‘Probleem’ is een groot woord, maar echt handig is het niet. Ik wil namelijk graag voelen of de klik er is, en dat werkt het beste als we direct met z’n allen kennismaken. De afspraak verzetten is geen probleem; wel hoor ik dit graag ruim van tevoren.

Dat is afhankelijk van jouw woning, je wensen en van hoe vol onze agenda’s zijn.
Ik houd er zelf van om niet tig opdrachten door elkaar heen te laten lopen, dus ik focus graag op een of twee projecten tegelijk. Dat betekent dat ik het liefst een eerste afspraak inplan, zodra jij weet dat je voor FLOW kiest. Daarna ga ik heerlijk aan de slag!

In dit proces is duidelijke communicatie essentieel, van beide kanten. Soms is het ook fijn om er meer tijd voor te nemen.

Dat kan zeker. En wat heerlijk dat je het dan direct helemaal naar wens kunt maken! Het is hiervoor wel belangrijk dat ik zowel in het nieuwe als in je huidige huis een kijkje neem. Het gaat in dit geval namelijk om je meubels en andere spullen die meeverhuizen, maar ook om een goede indruk van de nieuwe ruimte.

Ga je naar een nieuwbouwwoning verhuizen? Dan is het heel fijn als je filmpjes van het huis (en uitzicht) maakt tijdens een kijkdag.

woonkamer make-over rust basis

Dit krijg je als je voor FLOW kiest:

Persoonlijke aandacht. Ik duik in jouw wensen en behoeftes en neem deze mee in het plan. Verder kom ik twee keer bij jou thuis en hebben we tussendoor regelmatig contact.

Een indelingsplan. Je kunt op de plattegronden precies zien hoe de meubels komen te staan, welke hoek ideaal is om in te relaxen en waar je straks extra opbergruimte hebt.

Handgetekende 3D-schetsen. Dat geeft jou een optimaal beeld van het eindresultaat! De plattegrond komt dan tot leven en je kunt je helemaal voorstellen hoe het er straks uitziet.

Een uitgebreid kleurenplan. De kleurencombinatie verbindt alles in een ruimte met elkaar. Zo ontstaat in elke kamer precies de energie die jij daar nodig hebt!

Tips en adviezen waar je je hele leven nog wat aan hebt 🙂 Over lichtval, kleuren, meubels, planten, edelstenen en meer!

Jouw persoonlijke FLOW-gids. Hierin kun je de uitwerking van jouw persoonlijke plan altijd teruglezen. Ook tips en kleurnummers vind je hierin terug. Superhandig!

Lees je liever eerst nog een paar reviews? Dat kan hier!

Enne… je hoeft nergens bang voor te zijn 😉 Een FLOW-sessie is helemaal vrijblijvend en ik wil alleen maar mensen helpen die er zelf ook vol overtuiging voor gaan. Ik zal je dus NOOIT iets opdringen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.