FLOW

Verlang jij ook zo naar een huis waarin alles klopt?

Een veilige basis, waar je helemaal jezelf kunt zijn? Droom je van een huis dat rust uitstraalt, maar waarin ook zeker geleefd mag worden?

De kans is groot dat je zelf al van alles hebt geprobeerd om dit voor elkaar te krijgen. Je verfde de muren wit, omdat dat jou een veilige basiskleur leek, maar het voelde zo onpersoonlijk. Je hebt wellicht een aantal trendkleuren getest, om de sfeer van die foto’s op Pinterest na te bootsen. Je hebt de meubels meerdere keren verschoven, maar ook dat gaf nog niet het gewenste resultaat, ondanks al je goede bedoelingen.

Dit is helemaal niet raar en je bent ook echt niet de enige die dit meemaakt. Er komt veel kijken bij een interieurontwerp. In je eigen huis kijk je naar je situatie vanuit frustratie en vanuit de gedachte dat er iets moet veranderen. Een frisse blik van iemand anders, die jouw behoeften aanvoelt en begrijpt, kan echt enorm helpen. Zeker als die persoon dit ook om kan zetten naar een praktische, comfortabele en misschien wel verrassende indeling.

Laat ik nou net die persoon zijn! 😎

Ik ben gediplomeerd interieurontwerper en expert op het gebied van verhuizen en het eigen maken van een woning. Ik weet welke elementen nodig zijn om je ergens helemaal thuis te kunnen voelen, zeker voor hoogsensitieve mensen. De afgelopen jaren ben ik me gaan verdiepen in kleurenpsychologie. Niet alleen weet ik hier veel van, maar ook voel ik intuïtief aan welke kleuren iemand precies dát gevoel geven waar ze naar op zoek zijn.

Met mijn traject FLOW kan ik jou helpen om een fantastisch plan te maken voor je woning. Een indeling die past bij de manier waarop jij en je eventuele gezin leven, wonen, werken, eten en slapen. Vanuit die indeling kijken we verder naar de samenstelling van het kleurenpalet. We gaan voor kleuren die jou inspireren, die bij jou passen, waar je vrolijk van wordt. Niet gekopieerd uit een woonblad, maar echt afgestemd op JOU. Jij bent namelijk niet ‘net als iedereen’. Jij bent iemand met een unieke persoonlijkheid en dat mag je best terugzien in jouw huis!

De harmonie in je nieuwe kleurencombinatie zorgt voor een fijne energiebalans en voor heel veel rust in je hoofd. Als kers op de taart besteden we per ruimte aandacht aan andere energetische invloeden: geuren, planten, edelstenen en meer.

Word jij hier helemaal enthousiast van en sta je open voor nieuwe ideeën? Maak dan nu een afspraak voor een FLOW-sessie.

Tijdens dit gesprek vertel je meer over jouw situatie, voelen we of we een klik hebben en of we samen met jouw droomhuis 2.0 aan de slag gaan!

Uiteraard is dit gesprek helemaal gratis en vrijblijvend 😃

Zoals je al kon lezen, zit je dus helemaal nergens aan vast als je met mij een FLOW-sessie boekt.

Ben je nu wel heel benieuwd naar wat FLOW precies inhoudt? Ik heb alle praktische info en FAQ voor je op een rijtje gezet.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.