In de media

Ik word er heel blij van als ik mijn werk mag doen, maar erover vertellen vind ik ook fantastisch. Het is zo fijn om op deze manier steeds meer mensen in aanraking te laten komen met de effecten van kleuren op je gemoedstoestand!
Help je mij mee om de wereld steeds een beetje meer kleur te geven?

Enne… ik wil heel graag ook ooit geïnterviewd worden voor in Happinez. In mijn werk en missie zit ook echt wel een stuk mentale gezondheid, spiritualiteit en intuïtie. Perfect toch? Ik ga ervan uit dat dit dan ook helemaal goedkomt 😎

Juni 2020: Interview door Mathijs Kok in Friday Live (vanaf 17:23). Over het belang van een fijne werkplek, de invloed van kleuren, gezondheid etc.
Augustus 2020: Artikel voor de website van HSP-coach Maaike Kruijsen.
“HSP & interieur; een plekje voor jezelf”
Tips om jouw eigen plekje te creëren in huis.
September 2020: Interview door Chungmei Cheng. Over de invloed van kleuren op je gemoedstoestand en over mijn carrièreswitch van docente Frans naar interieurontwerper.

Oktober 2020: Interview door Deborah van Lib the Mag. Over mijn stap om te gaan ondernemen, tips en mijn missie als ondernemer.
November 2020: Hotseat coaching in de podcast van Anne Neijnens en Stéphanie Smolders. Onderwerp: het lanceren van mijn nieuwe cursus ‘Eerste hulp bij verhuizen’.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.