Indelingsplan

Herken je dat? Je stoot regelmatig je grote teen aan die stoel die eigenlijk in de weg staat. Of je hebt een bureau nodig, maar weet echt niet waar je die kwijt kunt.

Gelukkig kan ik je daarmee helpen. Ik heb veel ervaring met het efficiënt indelen van woningen, zelfs studentenkamers en studio’s zijn geen probleem. Soms is het nodig om buiten je eigen kader te denken. Samen zorgen we dat je straks weer ongeschonden door je huis kunt lopen!


Hoe dit in zijn werk gaat:

Ik kom bij jou thuis langs. We bespreken waar jij je aan stoort bij je huidige indeling en wat je het belangrijkste vindt in huis.

Vervolgens meet ik je meubels en de ruimte op en maak ik foto’s van hoe de ruimte er nu uitziet. Ik geef aan wat mijn eerste ideeën zijn en daarna ga ik thuis verder puzzelen met jouw situatie. Zodra dat klaar is, krijg je van mij een advies toegestuurd. Dit bestaat uit een getekende plattegrond, een toelichting en eventueel andere tekeningen ter verduidelijking.


Dit is iets voor jou als:

  • Je voor je gevoel vastzit aan de huidige indeling;
  • Je niet goed voor je kunt zien hoe het anders kan;
  • Je een huis gaat kopen en wilt weten of al jouw spullen wel in je toekomstige woning passen;
  • Je behoefte hebt aan een creatievere oplossing;
  • Je graag weer een logische looproute door je woonkamer hebt;
  • Dit advies jou €289 waard is (incl. btw; gebaseerd op de combinatie woonkamer, keuken en hal van gemiddelde grootte).*Wil je eerst meer weten over mij of over dit aanbod?

Ik doe dit werk omdat ik er energie van krijg, en dat is natuurlijk het leukste als de mensen met wie ik werk net zo enthousiast zijn als ik. Daarom vind ik het erg belangrijk dat er een klik is. Hebben we nog niet eerder kennisgemaakt? Laten we dan even Skypen of bellen om te kijken of we op één lijn zitten. Mijn contactgegevens vind je hier.

*deze prijs is inclusief 30 minuten reistijd en 15 km reiskosten, gebaseerd op de snelste route in Google Maps.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.