ADVIES INTERIEUR & TUIN

Ontzorgen is een essentieel onderdeel van mijn werk. Alles wat ik doe, helpt jou om meer rust en minder stress te ervaren.
Of het nou gaat om een compleet nieuw plan voor je woning of om een harmonieus kleurenpalet voor je slaapkamer.
Of je nou behoefte hebt aan een indeling voor je tuin of aan een handleiding voor hoe je zo relaxed mogelijk kunt verhuizen.

In al deze elementen staat jouw welzijn voorop, met een balans in prikkels en het creëren van rust.

‘Dat klinkt wel heel mooi, maar hoe ga je mij dan precies helpen?’

Voor de ultieme ervaring heb ik mijn prachtige traject FLOW ontworpen.

FLOW is een combinatie van alle elementen die invloed hebben op de energie in jouw huis.
Een praktische indeling en een uitgebalanceerd kleurenpalet; allemaal zo op jou afgestemd dat je huis weer past bij jouw manier van leven.

Dit alles bij elkaar zorgt dat de energie weer gaat stromen, zowel in jou als in je huis!

Lees er hier alles over.

INNER PEACE - rust creëren op een simpele manier

inner peace

Wat zit jou nog in de weg om thuis echt tot rust te kunnen komen? Weet je dat je vaak met kleine aanpassingen al heel veel kunt veranderen in de energie van een ruimte? Dat je kunt inspelen op wat jij nodig hebt door middel van simpele dingen als een kleuraccent of het bijdraaien van meubels?

Zo simpel kan het écht zijn. Alleen denk je vaak in de mogelijkheden die je al kent of ben je bang dat het een hele klus wordt om fijnere prikkels in huis te hebben. Geloof me: dat is niet nodig. Ik ben helemaal vóór makkelijke aanpassingen, die geen bergen tijd of geld hoeven te kosten, maar die wel jaren mee kunnen!

Wil jij heel graag meer kunnen ontspannen in je eigen huis?

Maak dan nu een afspraak voor een INNER PEACE-sessie! In een uur komen wij samen tot de kern van jouw onrust en krijg je direct concrete tips om er op een supersimpele manier iets aan te veranderen 😃

Een Inner Peace-sessie duurt ongeveer 60 minuten en vindt plaats via Zoom. Voorafgaand aan de sessie ontvang ik graag foto’s van de betreffende kamer. Ook kun je van tevoren al mailen waar je tegenaan loopt, zodat we onze tijd optimaal gebruiken!

Tijdens de sessie stem ik me af op wat jij nodig hebt en geef ik je concrete tips. Deze ontvang je na afloop ook in je mail.

Investering: €75 incl. btw. Je ontvangt na afloop de factuur.

INNER PEACE is geschikt voor hoogsensitieve mensen, mensen die een nieuwe start kunnen gebruiken, mensen die herstellen van bijvoorbeeld een burn-out en alle andere mensen die nog iets beter voor zichzelf morgen zorgen.

Een greep uit de andere mogelijkheden:

Kleuradvies BASIS
Een harmonieus kleurenpalet voor de meubels, muren, gordijnen, vloeren en accessoires; helemaal afgestemd op jou en je huis.

Kleuradvies EXTRA
Een compleet advies over de energie in je huis: kleuren, geuren, planten, edelstenen, materialen en meer!

Kleuradvies ULTIEM (= FLOW)
Een uitgebreid traject waarin we naar je hele huis kijken: hoe kan jouw woning bijdragen aan jouw mentale en lichamelijke gezondheid?

WORK-FLOW
Afgestemd interieuradvies voor hooggevoelige creatieve ondernemers, die behoefte hebben aan een energetische make-over van hun werkplek: eigenlijk FLOW in het klein.

Cursus Lighten up your life
In twee weken leer je alles over het indelen van je huis en over energetische invloeden zoals kleuren en geuren. Na deze cursus weet jij hoe je zelf de juiste vibes kunt creëren. De cursus wordt regelmatig gegeven, op social media. Wil je weten wanneer de volgende ronde is? Schrijf je dan in voor de inspiratiemail, dan hoor je het als eerste!

Veel is ook (gedeeltelijk) mogelijk op afstand. Laat je dus niet direct afschrikken als we niet bij elkaar in de buurt wonen 😊

Tarieven:

Hoewel bij mij alles maatwerk is en er regelmatig advies wordt gevraagd voor niet-standaard situaties, is het natuurlijk wel zo fijn om een uitgangspunt te hebben! Daarom vind je hieronder een indicatie van de tarieven die ik hanteer.

Daarbij is het volgende inbegrepen:
– online inspiratiesessie ter kennismaking
– afstemming op jouw persoonlijke wensen
– bespreking van het advies
– een digitale versie van het advies, inclusief evt. kleurnummers en tekeningen
– BTW (behalve bij WORK-FLOW)
– 30 minuten reistijd
– reiskosten (tot een afstand van 15 km vanaf mijn huis)

Wil je graag weten welke dienst het beste bij jou past?
Stuur me dan een mail of vraag direct een gratis inspiratiesessie aan om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Nieuwsgierig naar resultaten van klanten? Kijk dan hier!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.