BLIJE KLANTEN

Ik kan je een heleboel vertellen over wat ik doe en wat dat jou oplevert, maar het beste beeld krijg je natuurlijk door de ervaringen van de mensen die jou voorgingen!

Hieronder vind je een greep uit de reviews en foto’s van blije klanten 😃

"Mijn kamer is nu prikkelend voor de creativiteit, maar ook een plek waar ik mij fijn voel en kan aarden, tot rust kan komen."

“Nadat onze kinderen zijn uitgevlogen had ik een mooie ruimte over om mijn eigen kamer/schildersatelier van te maken. Om er een fijne plek van maken met bijzondere kleuren heb ik Bonnie gevraagd met mij mee te denken. Het is in principe een koude kamer met weinig licht van buiten.

Ik heb ons contact als super fijn ervaren: je luistert goed, vraagt goed door wat ik echt wil en belangrijk vind. Ik heb aardig wat appjes naar je gestuurd en je hebt geduldig geantwoord, als je in de gelegenheid was.

Na het advies heb ik nu een fijne kamer om te werken of te schilderen met voldoende lichtwerking. De kleurencombinatie in mijn kamer had ik zelf niet kunnen bedenken. Ik wist al wel dat kleuren een psychologische werking hebben, maar nu ervaar ik ook echt hoe fijn dit is als de kleuren op je afgestemd zijn. Mijn kamer is nu prikkelend voor de creativiteit maar ook een plek waar ik mij fijn voel en kan aarden, tot rust kan komen.

Ik gun iedereen een fijne kamer om te zijn, zeker in deze tijd van veel thuiswerken.

Bonnie is een warme vrouw met humor, prettig in de omgang en heel goed met kleuren. Het eerste gesprek is om te kijken of het klikt en de wensen en verwachtingen aansluiten bij je. Dan merk je dat Bonnie goed luistert en zich inleeft in jouw situatie en ga je als vanzelf met elkaar de deal aan en krijg je net zo’n fijne kamer als ik!

Ik vond het eerst best een bedrag om uit te geven aan kleuradvies maar als ik nu mijn kamer ben, is het echt een plek waar ik zo blij van word om in te vertoeven.”

– Désiré

"Mijn hele basis is met elkaar in lijn."

“Bonnie heeft mij op afstand van geweldig kleuradvies voorzien. De goede basis was voor mij belangrijk. Toen ik de kleuren van vloer en keuken doorgaf (lagen al vast), heeft zij daarop afgestemde kleuren voor de wanden voorgesteld. Per chat kreeg ik direct de afbeeldingen van de waaiers toegestuurd. Het contact was heel makkelijk en verliep soepel. Ik ben ontzettend blij dat mijn hele basis nu met elkaar in lijn is!”

– Sander

"Bonnie kijkt naar wie je bent en wat je nodig hebt voor een fijn gevoel in huis."

“Ik kan Bonnie alleen maar aanbevelen als je een kleuradvies wil voor in je huis voor een kleur die écht bij je past. Bonnie kijkt naar wie je bent en wat je nodig hebt voor een fijn en prettig gevoel in huis. De kleuren die ze mij voorstelde waren precies wat ik in mijn hoofd had en het was verrassend om te zien hoe goed zij dit had ingeschat.

Daarnaast is ze super behulpzaam en heeft ze mij bovenop haar kleuradvies ook geadviseerd over de juiste vloer. Het contact met haar heb ik als heel prettig ervaren en voelde helemaal niet zakelijk en afstandelijk, maar juist heel persoonlijk. Ik heb Bonnie om hulp gevraagd toen ik op korte termijn ging verhuizen midden in de corona-lockdown. Omdat de winkels gesloten waren kon ik niet naar de bouwmarkt om zelf kleurstalen te bekijken en vanwege tijdnood was het ontzettend fijn dat Bonnie mij hierin kon verlichten. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en ik krijg ook heel veel complimenten over de kleuren in mijn nieuwe huis. Ik kan iedereen aanraden bij twijfel over de juiste kleur of wanneer je juist geen idee hebt wat goed bij je past Bonnie te vragen om haar advies, je zal geen spijt krijgen!”

– Nicoline

"Bonnie heeft een hoop zorgen en denkwerk bij ons weggenomen."

“Bonnie heeft ons enorm geholpen om van ons nieuwe huis een thuis te maken.

We hadden een huis gekocht en wisten niet goed welke kleuren we wilden in de woonkamer en onze slaapkamer. Ze heeft daarbij goed naar ons geluisterd en gevraagd naar wat voor gevoel we op zoek zijn in onze kamers, dat werkte voor ons heel fijn om met Bonnie de juiste kleuren te vinden.

We hebben het huis gekocht vanwege de mooie groene tuin en wilden dan ook graag dat dit groene gevoel doorgetrokken zou worden in de woonkamer. Een schitterend zacht groen was daarbij het resultaat dat er ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds steeds weer anders uitziet. Daarbij heeft ze tips gegeven tot waar we de kleur het beste konden aanbrengen. Superfijn!

In de slaapkamer wilden we graag blauw, maar het was voor ons nog niet direct duidelijk wat voor soort blauw. Ook daar heeft Bonnie ons enorm goed bij geholpen met een schitterende hemelsblauw als resultaat wat prachtig staat bij onze nieuwe vloer en het frame van het bed.

woonkamer make-over rust basis

Tot slot wilden we de kleinste slaapkamer inrichten als bordspellenkamer met twee grote kasten langs de wanden. Omdat het zo lastig is om je voor te stellen hoe dit er uiteindelijk uit komt te zien, heeft Bonnie ons daarbij geholpen door het maken van een tekening. Hierbij heeft ze gebruik gemaakt van hetzelfde perspectief als de foto die op Funda stond zodat het ons een goed beeld gaf hoe de kamer eruitziet vanuit de deuropening. Daarbij bleek meer ruimte over dan we in eerste instantie dachten, waardoor we ons plan uit konden voeren met een fantastische ruimte als resultaat.

Bonnie heeft een hoop zorgen en denkwerk bij ons weggenomen, ze heeft de tijd voor ons genomen en goed geluisterd en doorgevraagd naar onze woonwensen. We hebben het contact met Bonnie als heel prettig en open ervaren en hadden achteraf spijt dat we haar niet voor meer kamers van het huis om een kleuradvies gevraagd hebben. Ze heeft een onwijs goede kijk op kleuren en neemt daarbij de rest van de omgeving mee in haar advies; denk daarbij aan vloer, meubels, vloerkleed, lampen etc.

Voor ons was dit zeker een aanrader. In een tijd waarin er al zoveel op je afkomt en je heel veel beslissingen moet nemen, is het heel fijn als iemand dingen voor je uit handen kan nemen. En dat is precies wat Bonnie voor ons gedaan heeft.”

– Monica

“Bonnie is zoveel meer dan een interieuradviseur!"

“Bonnie is zoveel meer dan een interieuradviseur!

Ze hielp me op diverse momenten door de hobbels heen die met mijn verhuizing gepaard gingen. Juist de diep emotionele dingen kon ik met haar bespreken. Super belangrijk voor mij als hooggevoelig persoon. Ik hoefde niets uit te leggen over mijn hooggevoeligheid, Bonnie weet uit ervaring hoe dat is ;-)!

Natuurlijk heeft Bonnie me ook geweldig geholpen met kleur- en stijladvies. De adviezen sloten goed aan bij wie ik ben en wat ik fijn vind. Ik kon er onmiddelijk mee aan de slag.

Ben je hooggevoelig en zie je op tegen verhuizen en je nieuwe huis inrichten? Huur Bonnie in, je zult er geen spijt van krijgen!”

– Annie

"Ik ben heel blij met deze kleur!"

“Mooi groen is niet lelijk. Met dank aan lieve Bonnie van Moorst van Bon Interieur voor het interieuradvies. ❤️ Ben echt al heel blij met deze kleur.

Ik kan Bonnie echt van harte aanbevelen als je kleurstress hebt, ze heeft zulke toffe ideeën. 😊

Ik had zelf nooit aan groen gedacht, maar deze tint vind ik zo mooi.”

– Annemarieke

"Eerste hulp bij verhuizen" - e-book

“Bonnies boek ‘Eerste Hulp bij Verhuizen’ is echt een aanrader! Een complete handleiding waar je allemaal aan moet denken als je verhuist. Lekker praktisch en overzichtelijk.”

– Annie

“Leuk en knap geschreven Bonnie 🙂 Goed zo alles onder elkaar en fijn die kleine blokjes met concrete tips! En voor mij een mooie checklist om te zien dat ik goed op weg ben 😉”

– Maaike

“Wat een fijn, volledig en goed leesbaar document. Naast de waardevolle informatie maakt ook je schrijfstijl dat ik in ieder geval geboeid bleef lezen 😊”

– Mariska

"Lighten up your life" - online cursus (VIP-optie)

“Door Lighten up your life heb ik nieuwe kleurrijke inzichten gekregen. Bonnie creëert een veilige omgeving waar ik stap voor stap kon ontdekken. Dit bracht energie in beweging. Het VIP-pakket is werkelijk een cadeau voor jezelf, doordat Bonnie feilloos aanvoelt wat je op dat moment nodig hebt!”

– Wendy

“Ik heb de cursus gevolgd. Als je graag de basis wil leren, dan is dit zeker een aanrader! Bonnie legt alles heel goed uit in begrijpelijke taal. Je kan ook met alle vragen terecht en Bonnie helpt je waar nodig. Ik kan zeker weer verder met deze cursus om mijn huis nog gezelliger te maken.”

– Tamara

“Wat een fantastisch verrassingspakket is dit, zeg!! Ik ben enorm verwend!! Het pakket is ontzettend compleet en ook écht persoonlijk afgestemd op mij. Ik heb er niet één me-time momentje van kunnen genieten, maar meerdere keren. En wow wow wow, ik ben positief verrast door eigenlijk alles wat erin zit. Eigenlijk is het gewoon een doosje vol liefde. En omdat ik het toch moeilijk vind om mezelf dit te gunnen, ben ik heel blij en dankbaar dat ik deze van jou gekregen heb. 🙂 Echt heerlijk allemaal, dankjewel!!!”

– Annemarie

Beplantingsplan tuinborder

“Ik heb er veel aan gehad. Ik heb alle plantjes direct gekocht en ook al geplant. Super fijn. Nu maar afwachten hoe het totale plaatje eruit gaat zien als de bloemetjes verschijnen 😍”

– Yvonne

Ben je nu zelf ook nieuwsgierig geworden naar wat ik jou zou adviseren? Klik hier om vrijblijvend een gratis inspiratiesessie aan te vragen.

Heb je interesse in een van de e-books of cursussen? Neem dan een kijkje in de webshop.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.