Kleuradvies aan huis

Kleuren voor je woning kiezen kan een uitdaging zijn. Je wilt geen standaardkleuren, maar wat dan wel?

Ik help jou door een kleurenpalet samen te stellen, voor alles in je interieur. Van muren en meubels tot gordijnen en accessoires. We zorgen er samen voor dat het eindresultaat past bij jouw persoonlijkheid en dat je straks met de juiste sfeer een heel fijn thuis hebt.


Hoe het werkt:

Ik kom bij jou thuis langs; voor het beste daglicht is dat tussen 10:00-15:00 uur. Samen bespreken we welke sfeer we gaan creëren. Je laat zien wat er verder aan kleuren in huis is en waarmee ik rekening moet houden.

Vervolgens ga ik aan de slag met mijn kleurenwaaiers. We bespreken de opties en daarna werk ik alles thuis nog netjes voor je uit. Op die manier heb je de juiste kleurnummers goed op papier staan.


Dit is iets voor jou als:

  • Je heel graag iets anders wilt;
  • Je bang bent dat een nieuwe kleur niet bij de rest past;
  • Je jouw huis persoonlijker wil maken;
  • Je die éne kleur per se in huis wil, maar je nog niet weet hoe je die het beste kunt toepassen;
  • Je al tig keer de muur hebt geverfd, omdat het net niet klopt;
  • Je hier €249 voor over hebt (incl. btw; gebaseerd op de combinatie woonkamer, keuken en hal van gemiddelde grootte).*Wil je meer weten over mij of over dit aanbod?

Ik doe dit werk omdat ik er energie van krijg, en dat is natuurlijk het leukste als de mensen met wie ik werk net zo enthousiast zijn als ik. Daarom vind ik het erg belangrijk dat er een klik is. Hebben we nog niet eerder kennisgemaakt? Laten we dan even Skypen of bellen om te kijken of we op één lijn zitten. Mijn contactgegevens vind je hier.

*deze prijs is inclusief 30 minuten reistijd en 15 km reiskosten, gebaseerd op de snelste route in Google Maps.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.