Over mij

Hoi! Ik ben Bonnie en ik woon in Ruinerwold, samen met mijn vriend en kat. Inmiddels woon ik al in huis nummer tien. Dat betekent niet alleen dat ik in mijn leven al veel te vaak met dozen heb gesjouwd, maar ook dat ik al vele malen mijn nieuwe huis heb mogen inrichten!

Het intrigeert mij hoeveel effect factoren als kleur en daglicht hebben op je woonplezier. Er zijn zo veel dingen om rekening mee te houden. Hoe zorg je er nou voor dat jouw huis de juiste sfeer en de goede hoeveelheid prikkels bevat?

Toen ik in 2016 mijn nieuwbouwwoning helemaal mocht gaan inrichten, bleek ik dit intuïtief heel goed te doen. Steeds meer mensen vroegen mij om advies. Ik werd er zo blij van om anderen te kunnen helpen met iets dat ik zelf zo leuk vond, dat ik na het klussen een opleiding tot interieurontwerper heb gevolgd.

In eerste instantie was ik van plan om ergens in loondienst te gaan werken, maar ik merkte al gauw dat ik zelf een andere aanpak of visie heb, die vaak niet past binnen de kaders van een (groter) bedrijf. Juist het afstemmen op de persoon vind ik essentieel! Daarom ben ik in 2017 mijn eigen bedrijf gestart: Bon Interieur. Een beslissing waar ik nog geen seconde spijt van heb gehad! 😃

Wat ik dan zo anders doe?

In populaire tv-programma’s en in tijdschriften zie je een heleboel ideeën. Hartstikke leuk, maar die huizen zijn niet ingericht voor jóu. Ik verdiep mij in mijn klanten, hun karakter en hun persoonlijke behoeften. Als hoogsensitief persoon voel en kijk ik verder dan een moodboard. Op die manier creëren we samen een rustgevende, sprankelende en inspirerende basis, waar de energie klopt en jij je op je gemak voelt.
Misschien niet perfect voor vtwonen, maar wel voor jou!


Wil je weten hoe anderen mijn hulp hebben ervaren en tot welk resultaat dit heeft geleid? 🤗 Lees dan hier wat klanten vertellen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.