Over mij

Hoi! Ik ben Bonnie en ik woon in Zwolle, samen met mijn vriend en kat. Inmiddels woon ik al in huis nummer negen. Dat betekent niet alleen dat ik in mijn leven al veel te vaak met dozen heb gesjouwd, maar ook dat ik al vele malen mijn nieuwe huis heb mogen inrichten!

Het intrigeert mij hoeveel effect factoren als kleur en daglicht hebben op je woonplezier. Er zijn zo veel dingen om rekening mee te houden. Hoe zorg je er nou voor dat jouw huis de juiste sfeer en de goede hoeveelheid prikkels bevat?

Toen ik in 2016 mijn nieuwbouwwoning helemaal mocht gaan inrichten, bleek ik dit intuïtief heel goed te doen. Steeds meer mensen vroegen mij om advies. Ik werd er zo blij van om anderen te kunnen helpen met iets dat ik zelf zo leuk vond, dat ik na het klussen een opleiding tot interieurontwerper heb gevolgd. In 2017 ben ik met mijn eigen bedrijf gestart.

In populaire tv-programma’s en in tijdschriften zie je een heleboel ideeën. Hartstikke leuk, maar die huizen zijn niet ingericht voor jóu. Ik verdiep mij in mijn klanten en hun persoonlijke behoeften. Op die manier creëren we samen een rustgevende, sprankelende en inspirerende basis, waar jij je op je gemak voelt. Misschien niet perfect voor vtwonen, maar wel voor jou!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.