Over mij

Hoi! Ik ben Bonnie. Vroeger vertelde ik altijd dat ik later juf wilde worden. Of zangeres. Die laatste is puur hobbymatig gebleven 😉 Wél heb ik een aantal jaar voor de klas gestaan als docente Frans. Hoewel ik niets liever doe dan anderen helpen, was dit voor mij niet het ideale beroep. Ik wist toen nog niet dat ik hoogsensitief was, wat ervoor zorgde dat ik de intense emoties van mijn leerlingen absorbeerde en ik mezelf steeds meer kwijtraakte. Om alles maar niet te hoeven voelen, ging ik keihard door en putte ik mezelf uit.

Uiteindelijk kwam ik mede hierdoor in 2016 in een burn-out terecht. De ontdekking dat ik hoogsensitief was, was echt essentieel voor hoe ik daarmee omging. Er vielen onwijs veel kwartjes. Ik was mezelf voorbijgelopen, omdat doorgaan comfortabeler voelde dan toegeven dat ik rust nodig had.

In de periode dat ik ziek thuis zat, was ik bezig met de inrichting van het nieuwbouwhuis dat we eind dat jaar zouden betrekken. Op dat moment leek het een onhandige combinatie; ik had immers amper energie. Ik had dan ook nooit verwacht dat het inrichten van deze woning me naar een nieuwe loopbaan zou leiden. En toch gebeurde dat: ik voelde dat kleuren hun eigen energie hebben en dat had zo veel invloed op mijn gemoedsrust, dat ik dit met iedereen wil delen.

Natuurlijk komt er meer bij kijken dan alleen kleur. Ik had in al mijn woonruimtes altijd veel behoefte gehad aan een veilige relaxplek voor mezelf. Sfeer, persoonlijkheid, geborgenheid en comfort waren daarbij heel belangrijk. Nou is dat voor heel veel mensen zo, maar als sensitief iemand is een plekje om op te laden en te ontprikkelen essentieel. Ook dat neem ik dus mee in mijn adviezen en ontwerpen. Voor mij een onmisbaar element, maar nog vrij uniek in de interieurwereld.

Ik combineer mijn kennis van interieur, natuur en kleurenpsychologie met een intuïtieve werkwijze. Die inzichten helpen mij om voor jou een fantastisch persoonlijk advies te maken, maar ook om te voelen welke mensen ik écht goed kan helpen.

Deze elementen zijn essentieel voor mij & mijn bedrijf:

authenticiteit – betoverd worden door de maan en de zonsondergang – intens genieten van muziek en mooie dingen om me heen – nieuwsgierigheid en oprechte interesse – betrouwbaarheid – fijne communicatie – natuur en dieren – helemaal mezelf zijn – (moes)tuinieren – humor en woordspelingen – verantwoordelijkheid – open blik – spiritualiteit en intuïtie – plezier

Wil je weten hoe anderen de samenwerking met mij hebben ervaren? Lees dan verder via de knop hieronder 😃

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.