RISE

Stel je voor dat jouw huis weer helemaal klopt bij wie je bent

Je staat aan het begin van jouw nieuwe hoofdstuk. Er is de laatste tijd veel gebeurd en veranderd in jouw leven.
Je merkt dat ‘wat je altijd deed’ niet meer bij jou past.
Je bent er klaar voor om in de nieuwe versie van jezelf te stappen en daarvoor is het nodig dat er ook in jouw huis het een en ander verandert.
Je vindt het belangrijk dat je woning bij jou past en dat de energie aansluit bij wie jij bent als persoon.
Want pas als jouw huis helemaal op jou is afgestemd, kom je daar echt tot rust.

RISE
it's time to trust the magic of new beginnings

Ik help jou om weer te ontdekken wie je bent. Wat jij belangrijk vindt in het leven. Waar je blij van wordt! Het deel van jou dat naar de achtergrond was verdwenen, maar wat nu maar al te graag weer zijn weg terugvindt.

Samen kijken we naar de gebieden in jouw leven die extra aandacht mogen krijgen. Naar de mooie dingen. Naar hoe jij je wil voelen. Je bent het zó waard om jezelf een geweldige nieuwe start te gunnen! Wat heb jij daarvoor nodig? Aan welke energie heb je nu behoefte?

Samen zetten we jouw behoeftes en verlangens om naar een plan voor jouw transformatie. Je gaat letterlijk én figuurlijk ruimte maken voor de nieuwe energie in jouw huis en je leven. Je visualiseert hoe het mag worden. Veranderingen in de indeling en een volledig kleuradvies zijn slechts twee van de onderdelen waarmee ik jou help.

Uiteindelijk komen we tot een compleet plan voor de transformatie van jouw thuis. Nu jij zelf weer voelt wie je bent en wat je wil, is het tijd om je huis mee te veranderen!

Dit levert het je op:

Je weet weer wie jij bent: een enthousiaste, sensitieve vrouw die geniet van de mooie dingen in het leven. Jouw woning straalt uit wat je belangrijk vindt: het is er gezellig, met veel persoonlijke elementen en een warme sfeer. Je hebt er ruimte voor jouw hobby’s en voor goed gezelschap. De kleuren inspireren jou om de dag vrolijk te beginnen. Je kunt thuis helemaal jezelf zijn en doordat alles zo op elkaar en op jou is afgestemd, kun je ook echt tot rust komen. De energie stroomt weer, omdat alles klopt. Jouw huis straalt uit dat je het jezelf waard vindt om goed voor te zorgen.

Jouw nieuwe begin is een feit!

RISE houdt in:

 • 3 keer een 1:1 consult (bij jou thuis of online) om te ontdekken wat jij nodig hebt en dit steeds meer uit te werken;
 • Persoonlijk advies over de indeling van je woning, zodat zowel visueel als energetisch alles klopt;
 • Een op jou afgestemd kleuradvies, waardoor je al tot rust komt zodra je thuis de hal binnenstapt;
 • Persoonlijk advies over de geuren die jou helpen om thuis te ontspannen of om juist energiek aan de slag te gaan;
 • Passende muziek-playlists waarmee je in een mum van tijd je humeur een oppepper geeft;
 • Andere praktische tips over hoe je de energie in jezelf en in je huis makkelijk en snel verhoogt;
 • Vragen en opdrachten die jou helpen jezelf terug te vinden en de eerste stappen te zetten in jouw transformatieproces;
 • Visualisatie-oefeningen om in de juiste energie te stappen;
 • Wekelijks een kaartje met afgestemde boodschap voor jou (als je dat leuk vindt);
 • Superleuke & persoonlijke extra’s om al tijdens RISE te genieten van wat jou te wachten staat;
 • En dit alles in een periode van zes weken!

Investering:

De normale prijs voor RISE bedraagt €1247* inclusief BTW.

Om dit prachtige traject een mooie start te geven, bied ik jou RISE tijdelijk aan voor maar €947**.

Dit unieke aanbod is geldig bij een start op uiterlijk 26 augustus 2022. Lijkt het je wat? Claim dan snel jouw inspiratiesessie, zodat je weet of een van deze plekken voor jou is! Natuurlijk wil ik wel kwaliteit blijven leveren en echt in jouw advies duiken. Dat betekent dat ik plek heb voor maximaal drie vrouwen tegelijk in mijn agenda voor RISE.

*Betaling: in één keer €1247 bij de start, of in termijnen: 2x €630 of 3x €425. Daarbij is de laatste betaling uiterlijk acht weken na de start van RISE.
**Betaling: in één keer €947 bij de start, of in termijnen: 2x €480 of 3x €333. Daarbij is de laatste betaling uiterlijk acht weken na de start van RISE.

Is RISE iets voor jou?

Herken je je in de teksten hierboven? Heb je het gevoel dat je klaar bent voor nieuwe energie in je huis en voor meer rust in je hoofd?

Plan dan NU een inspiratiesessie in. Tijdens deze sessie kun je me vertellen over je woonfrustraties, beantwoord ik je vragen en kijken we samen of ik jou kan helpen door middel van RISE, of wellicht op een andere manier. Essentieel voor mij is dat we een klik hebben en dat we elkaar begrijpen. Het is natuurlijk de bedoeling dat deze samenwerking ons energie geeft! 😊

Hebben we een match en zeg je ‘ja’ tegen RISE? Dan plannen we direct ons eerste gesprek in en gaan we aan de slag!

Veelgestelde vragen:

Om te voorkomen dat we voor vervelende verrassingen komen te staan tijdens onze samenwerking, werk ik alleen met mensen bij wie ik tijdens de kennismaking al voelde: ‘jaaa, jou kan ik echt ergens mee helpen, we begrijpen elkaar en we hebben het nog gezellig ook!’ Mist de klik of zitten we niet op één lijn, dan gaat het feest niet door. Het is de bedoeling dat we hier allebei energie van krijgen en dat gaat alleen met een klik en goede communicatie.

Mochten we tijdens het traject echt ergens tegenaan lopen, dan vinden we daar ongetwijfeld een passende oplossing voor.

Het lijkt me inderdaad erg jammer als je een persoonlijk kleuradvies hebt liggen en je er niet mee aan de slag kunt! Laten we tijdens je inspiratiesessie bespreken wat jouw situatie is. Even afhankelijk van o.a. de afstand kunnen we vast een aantal drempels wegnemen, op het gebied van opruimen, shoppen of muren verven.

Jazeker! Het is echt niet altijd nodig om hele grote of dure aanpassingen te doen. Vaak hebben een andere opstelling en verandering van kleuren al een groot aandeel in de nieuwe sfeer. Binnen elk budget is er genoeg te bedenken. Ik heb ervaring met veel verschillende situaties: van luxe nieuwbouwwoning tot kleine studio. Overal kon je de verandering duidelijk zien en voelen: precies wat de bedoeling was!

Wat anderen zeggen:

“Ik ben ontzettend blij met het resultaat en ik krijg ook heel veel complimenten over de kleuren in mijn nieuwe huis.”

 

“Het begint bij ons nu allemaal echt te leven. Kunnen we van de winter mooi mee aan de slag. Een wens van meer dan 5 jaar gaat uitkomen 😊”

“Bonnie heeft een hoop zorgen en denkwerk bij ons weggenomen, ze heeft de tijd voor ons genomen en goed geluisterd en doorgevraagd naar onze woonwensen. We hebben het contact met Bonnie als heel prettig en open ervaren en hadden achteraf spijt dat we haar niet voor meer kamers van het huis om een kleuradvies gevraagd hebben. Ze heeft een onwijs goede kijk op kleuren en neemt daarbij de rest van de omgeving mee in haar advies; denk daarbij aan vloer, meubels, vloerkleed, lampen etc.”

“Bonnie wist uit ons verhaal precies wat wij graag wilden creëren: rust, warmte en echt een gezinskamer… en dat is gelukt! Dankjewel Bonnie, je hebt echt goede mensenkennis!”

“Bonnie, ik wil je nog even bedanken voor je advies. Ik ben er heel blij mee. Ik had eerst moeite om de okergele kleur op de muur van de keuken te doen, maar ik ben nu zo blij dat ik op jouw advies heb vertrouwd!”

Dat wil jij toch ook?!

Ben je nog steeds enthousiast? Zet dan nu de eerste stap in jouw nieuwe hoofdstuk en plan direct jouw inspiratiesessie in!
Blijkt uit het gesprek dat dit toch niet bij je past? Geen probleem; het is helemaal vrijblijvend. Niets te verliezen dus 😉

Heb je eerst nog een vraag? Stel hem via mijn contactformulier of het Whatsapp-icoontje.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.