Tijd voor thee: relaxt kennismaken

Wanneer is het eigenlijk géén tijd voor thee? 😅

Ik kan de hele dag door theedrinken, maar dat gaat vaak op de automatische piloot. Op het moment dat ik echt even de tijd neem voor een kopje thee en voor mezelf, geniet ik er extra van en komt de smaak ook beter over.

Herkenbaar? Mijn bedoeling is dan ook dat jij je bewust wordt van je gewoontes en van je behoeften. Rust, ontspanning, een boek lezen. Neem af en toe eens écht de tijd om daarvoor te gaan zitten.

Kom je vervolgens tot de conclusie dat je eigenlijk helemaal niet goed tot rust kunt komen in jouw huis? Dat er iets mag veranderen, zodat je beter in je vel zit? Laten we dan (video-)bellen en samen een theemomentje pakken. Even kennismaken en bespreken waar jij tegenaan loopt.

We voelen dan vanzelf of er een klik is en of ik iets voor je kan betekenen. En zo niet? Dan heb je in elk geval jezelf een rustmoment gegund 😉

Vul hieronder je gegevens in; dan neem ik contact met je op.


    Vul aub de code in ter verificatie:
    captcha

    *deze velden zijn verplicht

    Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.