WEBSHOP

Je kunt bij mij nu ook terecht voor e-books en cursussen 😃

Ga je binnenkort verhuizen? ‘Eerste hulp bij verhuizen’ is een praktische handleiding vol tips, lijstjes en adviezen. Je leest hierin alles over de voorbereidingen, de verhuizing zelf en over het klussen.

Ben je op zoek naar een origineel cadeautje voor mensen die gaan verhuizen of een housewarming geven? Kijk dan eens bij de cadeaubonnen.

Wil je meer kleur in je tuin? Kies dan nu een thema voor een beplantingsplan en laat je verrassen door de interessante combinatie van kleuren(psychologie) en planten! In het plan staat ook uitgetekend waar je welke plant plaatst.

Cursus Lighten up your life: er zijn inmiddels al twee rondes geweest van deze inspirerende cursus! In twee weken leer je elke dag over hoe je jouw huis helemaal naar wens kunt maken, qua indeling en energie. De cursus is online, op social media. Wil je een seintje krijgen als de nieuwe startdatum bekend is? Stuur me dan een bericht of schrijf je in voor de inspiratiemail. Als de datum bekend is, vind je de cursus hier in de webshop.

Toont alle 7 resultaten